header-image
Michael Anchers skildring af to kvinder i solnedgangen på Skagen Strand fra 1908 blev solgt på vores første temaauktion med titlen ”Nordisk lys – kunstnerkolonien på Skagen“ i september 2023 for et hammerslag på 4,8 mio. kr.

Årets temaauktioner

Hos Bruun Rasmussen er vi for alvor landet i vores nye flotte auktionshus i Lyngby. Vi går nu mod lysere tider og ser frem til at folde kunsten endnu mere ud i auktionshuset. I 2024 er omdrejningspunktet en række stortanlagte temaauktioner, som vi holder i samarbejde med Bonhams’ globale netværk af auktionshuse.

 

Vi lagde hårdt ud på årets første Liveauktion med temaet ”Kunstens kvindelige pionerer”. Nu sætter vi kursen mod Skagen på Liveauktionen i juni med temaet ”Nordisk lys – kunstnerkolonien på Skagen“. Til september gælder det ”The Force of Nature“ med fokus på Georg Jensen og Axel Salto. Årets Liveauktioner afsluttes med de to temaer ”Dansk guldalderkunst“ og ”CoBrA – stærke stemmer i efterkrigstidens Europa”.

Vil du sælge på temaauktion?

Vi søger allerede nu indleveringer til årets store temaauktioner. De bliver markedsført i hele Bonhams’ globale netværk for tusindvis af passionerede kunstsamlere og indretningsentusiaster over hele verden. Det sikrer markedets højeste hammerslag til fordel for dig som sælger.

Ligger du inde med noget, som du gerne vil have under hammeren på disse temaauktioner, er du velkommen til at besøge os på Nørgaardsvej 3 i Lyngby og på Søren Frichs Vej 34D i Aarhus, hvor vi alle hverdage og lørdage står klar til at give dig en vurdering af dine genstande. Se åbningstider.

Guldalderkunstneren Wilhelm Bendz’ selvportræt fra 1826 blev solgt for 1,4 mio. kr. på Liveauktion i marts 2024.
Corneilles maleri "Mon canal chante" fra 1949 blev solgt på sidste års temauktion ”CoBrA – stærke stemmer i efterkrigstidens Europa“ for et hammerslag på 2,5 mio. kr.
Axel Saltos stentøjsskulptur "Den Tingene iboende Kraft" blev solgt på Liveauktion i marts 2024 for et hammerslag på 2,1 mio. kr.

Indleveringsfristerne er som følger:

  • Nordisk lys – kunstnerkolonien på Skagen: Indleveringsfrist 22. april
  • The Force of Nature – Axel Salto & Georg Jensen: Indleveringsfrist 12. august
  • Dansk guldalderkunst: Indleveringsfrist 21. oktober
  • CoBrA – stærke stemmer i efterkrigstidens Europa: Indleveringsfrist 4. november

Flere temaer

Vi har mange flere temaer i løbet af 2024, der bliver afholdt som Onlineauktioner. Det gælder fx samtidskunst, nordatlantisk kunst, ”Kunst på pair“ og ”Selected – collector’s choice“. Hold dig opdateret på vores hjemmeside bruun-rasmussen.dk.


image

Har du ikke tid til et besøg?


Julie  Arendse Voss Portrait

Julie Arendse Voss

Julie Arendse Voss

Afdelingsleder / Ældre kunst / København
Nick Messmann Portrait

Nick Messmann

Nick Messmann

Vurderingssagkyndig / Ældre kunst / Aarhus
Amalie Hansen Portrait

Amalie Hansen

Amalie Hansen

Vurderingssagkyndig / Moderne kunsthåndværk & design / København
Niels  Raben Portrait

Niels Raben

Niels Raben

Senior specialist / Auktionarius / Moderne kunst & samtidskunst / København
Peter Beck Portrait

Peter Beck

Peter Beck

Vurderingschef / Moderne kunst & samtidskunst / Aarhus